vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Ton van Mil Advocaat/Scheidingsmediator

Ton van Mil Advocaat/Scheidingsmediator

Advocatenkantoor in Maastricht

Ons kantoor

Mensen die overwegen of al beslist hebben uit elkaar te gaan weten vaak niet precies wat een scheidingsmediator is. Een scheidingsmediator regelt alle zaken omtrent een (echt)scheiding, inclusief de juridische afhandeling.
Ton van Mil is NMI Registermediator en VFAS-advocaat-familiemediator.
Hij gebruikt alle kennis en disciplines (juridisch, fiscaal, financieel & psychologisch) om uw scheiding op een rustige maar bovenal vakkundige & onpartijdige manier af te wikkelen. “Als scheidingsmediator ben ik eigenlijk een soort projectleider tijdens het scheidingsproces”, aldus Ton van Mil. "Ik kijk daarom niet alleen naar de zakelijke juridische afwikkeling van de scheiding, maar ik begeleid het gehele proces van begin tot einde.”
De problemen en vragen die op iemand afkomen bij een scheiding of het beëindigen van samenwonen, zijn talrijk. Denk hierbij aan: alimentatie, de echtelijke woning, pensioenen, vermogen, eventuele schulden, verzekeringen, verdeling van gezamenlijke eigendommen en wellicht het belangrijkste onderwerp: de kinderen.
Het ouderschapsplan verplicht scheidende ouders ertoe om alle afspraken betreffende de kinderen zoals verdeling van de zorg, de kosten van de kinderen, communicatie en overleg en alles wat met de opvoeding te maken heeft, vast te leggen. Kortom: Scheidingsmediator Ton van Mil begeleidt mensen in goed overleg tot mooie oplossingen te komen!

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€150.00

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:30 uur
Dinsdag
09:00 - 16:30 uur
20:30 - 20:30 uur
Woensdag
09:00 - 12:15 uur
Donderdag en vrijdag
08:30 - 16:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Ton van Mil Advocaat/Scheidingsmediator
Koning Clovisstraat 53
6226AE Maastricht
Telefoon:
043-3672119

Kaart