vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Utrechtse Schade Advocaten

Utrechtse Schade Advocaten

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

Een ervaren advocaat van Utrechte Schade Advocaten is deskundig op het gebied van letselschade in de ruimste zin van het woord. Wij behandelen letselschadezaken zoals verkeers- en arbeidsongevallen, beroepsziekten en medische kunstfouten.

Voor meer complexe zaken, zoals overlijdensschade, schade van zelfstandig ondernemers en geschillen met betrekking tot de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar (AOV-polis) kunt u ook bij ons terecht.

Daarnaast kunnen we u bijstaan bij het verhaal van geleden schade door onrechtmatig handelen van de overheid, zaakschade en verzekeringskwesties. Utrechtse Schade Advocaten treedt ook op voor gedupeerde militairen en slachtoffers van vliegrampen (Faro, Tripoli, Turkish Airlines). Verder helpen wij ook bij de nasleep van een ongeval. Bijvoorbeeld indien u arbeidsongeschikt bent geraakt.

nze advocaten zijn lid van de beroepsverenigingen LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten), ASP (Advocaten Slachtoffers Personenschade) en WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

Specialismen

  • Letselschade

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€150.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur

Aantal advocaten

4

Contactgegevens

Adres:
Utrechtse Schade Advocaten
Maliebaan 50b
3581CS Utrecht
Telefoon:
030-2335150

Kaart