vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > VSB Advocaten Mediators

VSB Advocaten Mediators

Advocatenkantoor in Almere

Ons kantoor

Hét kantoor op het gebied van al uw personen- en familierechtzaken en (jeugd)strafrecht in Flevoland. Ook voor arbeids-, huurzaken en (echtscheidings)bemiddeling kunt u bij ons kantoor terecht. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden; zij houden hun deskundigheid bij door het jaarlijks volgen van vele specialisatiecursussen.

Omdat (mede vanuit de overheid) steeds meer aandacht is voor kinderen hebben onze advocaten de specialisatie opleiding jeugd(strafrecht)recht gevolgd, en zijn dan ook lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.

Indien u op zoek bent naar een advocaat die uw juridisch probleem efficiënt en gedreven oppakt, dan bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Betrokkenheid bij u als cliënt, bij uw zaak, bij uw belang en vooral bij het voor u te behalen resultaat, staat bij ons kantoor voorop.

Onze advocaten combineren hun deskundigheid en ervaring met een manier van werken, die wordt gekenmerkt door helderheid, duidelijkheid en vooral efficiency. Het voeren van veelal tijdrovende en kostbare procedures trachten onze advocaten dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht een procedure desondanks noodzakelijk zijn, dan kunt u er op vertrouwen dat onze advocaten door hun ruime proceservaring daadkrachtig en doelgericht zullen optreden.

Ons kantoor verzorgt voor nieuwe cliënten op verzoek een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur. Voor mensen met een lager inkomen is gefinancierde rechtsbijstand mogelijk.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€195.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

4

Contactgegevens

Adres:
VSB Advocaten Mediators
Randstad 21-05 EF
1314BD Almere
Telefoon:
036-5394555