vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Van Kooten Advocaten > Advocaten

Van Kooten Advocaten

Advocatenkantoor in Utrecht

Werkzame advocaten Van Kooten Advocaten

Advocaatfoto
Mr. drs. T. van Kooten is sinds 1998 advocaat te Utrecht. Hij heeft een ruime praktijkervaring en voert hoofdzakelijk een civiele procespraktijk. Als specialist kerkrecht bereidt hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam een proefschrift voor inzake de juridische positie van kerkgenootschappen. Hij heeft ook diverse wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan. Daarnaast is hij ook als bestuurslid, docent en onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Kerk en Recht, eveneens gevestigd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Advocaatfoto
Mevrouw mr. C.A. (Lianne) van Kooten - de Jong is sinds 2001 advocaat en heeft een ruime ervaring op diverse rechtsgebieden, zowel in het civiele recht als in het bestuursrecht. Lianne treedt op als advocaat en mediator voor ondernemers en particulieren op het terrein van vastgoed, huur/verhuur en geschillen met de overheid. Ze is gespecialiseerd in het agrarisch recht. Ze kent de agrarische sector van binnenuit, omdat ze op een melkveehouderijbedrijf is geboren en getogen. Ze staat agrariërs en agro aanverwante bedrijven (zoals veehandelaren /exporteurs) bij in verschillende juridische geschillen, waaronder (EU)subsidies, productierechten en pacht. Zij is lid van de specialistenverenigingen: Vereniging van Agrarisch Recht, de Vereniging Van Agrarisch Recht Advocaten en de Vereniging van bestuursrecht.
Advocaatfoto
Mevrouw mr. M.L. (Marie Louise) Neuteboom - van Asselt is in 2006 haar loopbaan als advocaat begonnen in de algemene civiele praktijk en het strafrecht. Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord, waarbij zij cliënten adviseert en bijstaat in procedures.
Advocaatfoto
Mevrouw mr. M.A. (Marion) Overmars heeft de Master Arbeidsrecht en de Master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden afgerond. Tijdens haar opleiding heeft zij zowel in de advocatuur als de rechtspraak ervaring opgedaan. Zij is werkzaam als advocaat in een brede civiele rechtspraktijk. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij haar terecht voor vragen over ontslag en sociale zekerheid of het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Ook is zij gespecialiseerd in huur- en handelsgeschillen. Marion is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).
Advocaatfoto
De heer mr. G. (Gerrit) van den Brink is met genoegen afgestudeerd in het Nederlands Recht met als specialisme strafrecht aan de Universiteit van Utrecht. Hij heeft kennis en ervaring opgedaan binnen het (economisch) strafrecht en de algemene rechtspraktijk. Hij werkt sinds 2009 bij Van Kooten Advocaten. Hij voert een algemene (civiele) (proces) praktijk.