vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Van Raak Advocatuur

Van Raak Advocatuur

Advocatenkantoor in Tilburg

Ons kantoor

mr.dr. J.A.E. van Raak-Kuiper is volledig gespecialiseerd in het familierecht. Na begin 1998 aan de UvT te zijn afgestudeerd in het familierecht heeft zij ruime ervaring opgedaan op dit rechtsgebied. Na haar studie is zij tot 2010 verbonden geweest aan deze universiteit als universitair docent familie-en jeugdrecht. In 2007 is zijn gepromoveerd in het familierecht. (zie dissertatie J.A.E. van Raak-Kuiper, Koekoekskinderen en het recht op afstammingsinformatie, WLP, Nijmegen:2007)
Daarnaast heeft zij ruime praktijkervaring opgedaan als jurist bij het gerechtshof Den Bosch, de rechtbank den Bosch en als rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Dordrecht. Voorts is zij lid van de klachtencommissie van de raad voor de kinderbescherming en van Stichting Kompaan en de Bocht en publiceert zij regelmatig in juridische vakliteratuur.
Door de ruime ervaring in zowel wetenschap als praktijk biedt dit kantoor haar clienten de beste strategie en rechtsbijstand om tot een optimaal resultaat te komen. Van Raak advocatuur is gevestigd in Tilburg en is door de ligging langs de A58 eenvoudig bereikbaar.

Specialismen

  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Van Raak Advocatuur
Dr. Hub van Doorneweg 179
5000AX Tilburg
Telefoon:
013-4636089

Kaart