vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Van Zandvoort Advocaten

Van Zandvoort Advocaten

Advocatenkantoor in Oss

Ons kantoor

Een arbeidsconflict, een echtscheiding of een probleem met een contract? Zodra het recht in het geding is, stelt u prijs op een deskundig juridisch advies. U kunt hiervoor terecht bij een van onze ervaren advocaten.

Mr. Ad van Zandvoort is specialist personen- en familierecht en heeft met succes de specialisatie-opleiding familierecht van de vFAS/IMFO afgerond en is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS).

Mr. Jacqueline Lauwen is specialist arbeidsrecht, zij heeft met succes de Grotius specialisatie-opleiding arbeidsrecht afgerond en zij is tevens lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Wij streven Preventieve Advocatuur na en willen het recht voor iedereen toegankelijk maken. Dit betekent dat wij juridische problemen proberen zonder procedure op te lossen. Daarmee bent u tenslotte het beste gediend en een juridische procedure opstarten kan altijd nog...

Zowel bedrijven, instellingen als particulieren kunnen bij ons terecht voor juridisch advies, conflictbemiddeling en bijstand. Naast het gebruikelijke uurtarief kunnen wij u ook bijstaan op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp. Om te bekijken of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, verwijzen wij u naar het onderwerp "kosten" op onze website.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking, dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor in Oss. U bent van harte welkom! Wij kunnen natuurlijk ook naar u toekomen. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze advocaten. Is het voor u moeilijk om binnen de reguliere kantoortijden af te spreken, dan is een afspraak in de avonduren ook mogelijk.

Inloopspreekuur

Iedere maandag tussen 16.00 en 18.00 uur kent ons kantoor een gratis inloopspreekuur. U kunt dan zonder afspraak bij ons langskomen en u wordt gedurende een half uur kosteloos geadviseerd.

Wij zijn actief lid van TIBO (www.tibonet.nl) en van SOBK (www.sobk.nl). Mr. Jacqueline Lauwen is deelneemster aan het project JOOP, jonge ondernemers op pad, waarbij tijdens een achttal bijeenkomsten diverse ondernemersvraagstukken worden besproken.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht
  • Consumentenrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Incassorecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 - 18:00 uur

Aantal advocaten

5

Contactgegevens

Adres:
Van Zandvoort Advocaten
Molenstraat 119
5342CA Oss
Telefoon:
0412-637379

Kaart