vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > VerbeekdeCaluwé Advocaten

VerbeekdeCaluwé Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

VerbeekdeCaluwé is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in arbeidsverhoudingen, in het bijzonder in het arbeidsrecht. VerbeekdeCaluwé kan bogen op meer dan 25 jaren ervaring in de arbeidsrechtelijke (proces) praktijk. De advocaten van VerbeekdeCaluwé wijken, indien nodig, af van gebaande paden en zoeken naar creatieve oplossingen, waarbij snelheid met gedegenheid gepaard gaat.
VerbeekdeCaluwé adviseert aan en procedeert voor ondernemingen en particulieren. Zij is de sparring partner voor bestuurders en toezichthouders en adviseert in kleine en grote reorganisatie trajecten, collectief en individueel ontslag en medezeggenschapstrajecten. De ervaring van de advocaten van VerbeekdeCaluwé strekt zich uit tot elk aspect van het arbeidsrecht. De dienstverlening van VerbeekdeCaluwé is persoonlijk en professioneel.

Raad van Advies
Normen worden niet alleen door wet en regelgeving gesteld. De ethiek stelt ook grenzen aan het gedrag van samenwerkingsvormen. Dit geldt niet alleen voor de cliënten in de samenwerkingsvorm waarin zij verkeren, maar ook voor de advocaat die de zaak behandelt. In dat kader heeft VerbeekdeCaluwé een Raad van Advies die onder meer bestaat uit Prof. mr. F.A.W. Bannier, hoogleraar advocatuur en mr. A. Philips, raadsheer bij het gerechtshof 's-Hertogenbosch. Door de inbreng van deze raad blijft VerbeekdeCaluwé alert in de dynamische omgeving van het (arbeids)recht en de daarmee verbonden stakeholders.

Specialismen

  • Arbeidsrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

4

Contactgegevens

Adres:
VerbeekdeCaluwé Advocaten
Olympisch stadion 4
1076DE Amsterdam
Telefoon:
020-7600030

Kaart