vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten

Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten

Advocatenkantoor in Maastricht

Ons kantoor

Het kantoor Vonken en Szymkowiak Strafrechtadvocaten startte in april 2011. Toch is het geen jong en onervaren kantoor. Mr. Vonken is al ruim 20 jaar zeer actief als strafrechtadvocaat en mr. Szymkowiak al ruim 10 jaar. Mr. Biesmans heeft jaren ervaring als griffier op de rechtbank Maastricht en is nu ook alweer geruime tijd als advocaat aan de slag. Het kantoor kan dan ook steunen op jarenlange ervaring en kennis in en van het strafrecht.
De advocaten houden zich natuurlijk alleen maar bezig met het strafrecht. Hoewel ze kind aan huis zijn bij de Rechtbank Maastricht, wordt de verdediging door het gehele land gevoerd. Daarbij ligt steeds het accent op het geven van een gedegen en reëel advies aan cliënten om vervolgens de verdedingsstrategie samen te bepalen. Er worden geen beloftes of toezeggingen gedaan over de uitkomst van een strafzaak. Wel worden de zaken tijdig uitvoerig bestudeerd en vervolgens besproken met cliënten. Cliënten worden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang in hun zaak en krijgen een kopie van alle relevante stukken zoals dossier en gevoerde correspondentie.

Specialismen

  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits

Tarieven

Standaard uurtarief:
€200.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

3

Contactgegevens

Adres:
Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten
Alexander Battalaan 40
6221CE Maastricht
Telefoon:
043-3263620

Kaart