vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Wilschut Advocaten > Advocaten

Wilschut Advocaten

Advocatenkantoor in Veghel

Werkzame advocaten Wilschut Advocaten

Advocaatfoto
mr. F. Putmans-de Kok
Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht, Algemene praktijk, Strafrecht, Pensioenrecht
Na haar studie Nederlands recht is Femke gaan werken bij een notariskantoor en verrichtte zij werkzaamheden met name op het gebied van onroerend goed. In 2005 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur waar zij haar beroepsopleiding is gestart bij een kantoor dat zich bezig hield met pensioenrecht in de meest brede zin van het woord. Enkele jaren geleden heeft Femke zich toegelegd op een meer algemene praktijk waar de nadruk ligt op het personen- en familierecht, jeugdrecht en strafrecht.
Advocaatfoto
mr. C.C.E. Wilschut
Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Strafrecht, Huurrecht
Na een carrière als binnenhuisarchitect is Constance Wilschut in 1998 afgestudeerd aan de Open Universiteit Nederland en is zij daarna in de advocatuur begonnen. Haar stageperiode heeft zij doorgebracht bij het kantoor Bogaerts en Groenen Advocaten te Boxtel en in 2002 heeft zij haar eigen praktijk geopend, toen nog onder de naam Wilschut Advocaten. Sinds 2009 is het kantoor gevestigd aan de N.C.B.-laan 51 te Veghel.