vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocatenkantoren > van den Bout Advocaten

van den Bout Advocaten

Advocatenkantoor in 's-Gravenhage

Ons kantoor

VAN DEN BOUT advocaten is een ervaren advocaten- en mediationkantoor, werkzaam voor particulieren en ondernemingen (MKB), gevestigd te Den Haag.
Het kantoor werkt ook als IE-gemachtigde, nationaal, internationaal en europees (EU), mede via een eigen mondiaal netwerk van externe advocaten en IE-gemachtigden.

Advisering, (juridische) begeleiding en procesvoering zijn kerntaken, tezamen met mediation / (echt)scheidingsmediation als alternatieve geschillenoplossing m.b.t. echtscheiding, alimentatie, boedelverdeling, omgang, gezag, adoptie en erfrecht, alsook intellectuele eigendom, m.n. kwekersrecht, merkrecht en auteursrecht.

Het kantoor is (ook) gespecialiseerd in personen- & familierecht, echtscheiding, ouderschapsplan, alimentatie, boedelverdeling, omgang en gezag, adoptie en erfrecht.

Verder zijn aanwezig gespecialiseerde kennis en expertise op het terrein van Intellectuele Eigendom (IE), in het kader waarvan het kantoor ook wereldwijd fungeert als IE-gemachtigde voor het aanvragen, registreren, in stand houden, bewaken, commercieel exploiteren en licentiëren van m.n. kwekersrechten, merkrechten en modelrechten.
Ook het auteursrecht, m.i.v. het softwarerecht en ICT, is een gespecialiseerd IE-werkterrein. Hieraan gerelateerde onderdelen van het agrarisch recht behoren ook daartoe.

Andere gespecialiseerde werkterreinen zijn:

ondernemingsrecht, arbeidsrecht en ontslagrecht
contracten, verzekeringen, onrechtmatige daad en aansprakelijkheid
incasso van vorderingen, royalty´s, etc.
VAN DEN BOUT advocaten streeft naar persoonlijke, informele dienstverlening tegen redelijke tarieven, waar nodig op maat gesneden en indien mogelijk tegen een vaste prijsafspraak. Ook worden op ´pro deo´ basis diensten verricht. Met diverse ondernemingen wordt zelfs samengewerkt tegen (maand)abonnement prijsafspraken.

Het 1e consult (half uur) is gratis.

Lidmaatschappen: NOVA, NMI, vFAS, FJR, AIPPI, VAR

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • ICT- en Computerrecht
  • Incassorecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Merkrecht, auteursrecht en IE
  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€145.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
van den Bout Advocaten
Javastraat 12
2585AN 's-Gravenhage
Telefoon:
070-3351013

Kaart