vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Over ons

Over AdvocatenOverzicht.nl

AdvocatenOverzicht.nl (2009) is de eerste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op de advocatuur. De site biedt een overzicht van alle advocatenkantoren en advocaten in Nederland. Momenteel publiceren 1200 kantoren een uitgebreid profiel met hierin informatie over de gehanteerde werkwijze, rechtsgebieden, specialismen en tarieven. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met kiezen van een advocaat of advocatenkantoor door het creƫren van transparantie via internet.

AdvocatenOverzicht.nl is volledig onafhankelijk, wij zijn een internetbedrijf en halen onze inkomsten uit reclame

AdvocatenOverzicht.nl was in 2009 de eerste site in Nederland die via internet van meer dan 1500 advocatenkantoren tarieven, rechtsgebieden en andere kwalitatieve informatie heeft gepubliceerd. De redactie van de site verzamelt alle informatie over advocatuur en presenteert deze op een overzichtelijke manier. Alle advocatenkantoren en advocaten hebben via een backoffice-apllicatie toegang tot hun gegevens om deze te controleren en waar nodig aan te vullen.

AdvocatenOverzicht.nl is een project van DGN Publishers B.V., een internetbedrijf gevestigd in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

De bekendste portals van DGN Publishers zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl (2000), de onafhankelijke vergelijkingssite over notarissen en Zorgkiezer.nl (2005), de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van zorg en ziektekosten. In 2010 is DGN Publishers ook gestart met BankenOverzicht.nl om betaalrekeningen, spaarrekeningen en creditcards met elkaar te vergelijken.

Voor meer informatie over DGN Publishers kunt u contact opnemen per mail via info@advocatenoverzicht.nl of telefonisch via 020 2611 653. Zie ook www.dgngroep.nl