vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Over ons > Persberichten

Persberichten

Datum Titel

Pers

AdvocatenOverzicht.nl (2009) is de eerste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op de advocatuur. De site biedt een overzicht van alle advocatenkantoren en advocaten in Nederland. Momenteel publiceren 1500 kantoren een uitgebreid profiel met hierin informatie over de gehanteerde werkwijze, rechtsgebieden, specialismen en tarieven. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een advocaat of advocatenkantoor door het creƫren van transparantie via internet.

Over de initiatiefnemer

AdvocatenOverzicht.nl is een project van DGN Publishers B.V., een internetbedrijf gevestigd in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

De bekendste portals van DGN Publishers zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl (2000), de onafhankelijke vergelijkingssite over notarissen en Zorgkiezer.nl (2005), de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van zorg en ziektekosten. Voor meer informatie over DGN Publishers kunt u contact opnemen per mail via info@advocatenoverzicht.nl of telefonisch via 020 - 616 8200. Zie ook www.dgngroep.nl voor meer informatie.

AdvocatenOverzicht.nl / DGN Publishers B.V.

Nieuwezijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam
Telefoon: 020 - 616 8200

Perscontacten:

Peter Ruys
T: 06 - 5355 5857
E: peter@dgngroep.nl

Wouter Heuvelink
T: 06 - 2833 8711
E: wouter@dgngroep.nl